Online marketing

In deze tijd kan je internet niet meer wegdenken. Nieuwe klanten bereik je dan ook snel via online kanalen. Mensen zitten dagelijks op social media en zoeken alles via zoekmachines zoals Google. Hoe word je online goed zichtbaar en vindbaar?

Dit klinkt allemaal overweldigend en je weet misschien niet goed waar je moet beginnen, daarom biedt Studio Heldens de helpende hand zodat jij je op je core business kan richten. Neem vandaag nog contact op met jouw Freelance marketeer.

SEO

Hoe zorg ik dat mijn website goed vindbaar is? Miljoenen mensen gebruiken zoekmachines zoals Google om producten, diensten en informatie te vinden. Daarom is het belangrijk om een website te hebben die hoog in deze zoekmachines komt.

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt Studio Heldens dat je website doormiddel van de juiste techniek, content en afbeeldingen zo hoog mogelijk komt te staan.

Social Media Marketing

Social Media marketing is een perfect middel om jouw doelgroep aan te spreken. Doormiddel van een goede strategie is het duidelijk wat jouw bedrijf aanbiedt en wilt uitstralen.

Geen idee waar te beginnen? Studio Heldens helpt je daarmee.

Online Advertisement

Jouw potentiële klanten bereiken door advertenties. Of het nu om een gehele campagne gaat of een product of dienst is dit je wilt uitlichten, doormiddel van online adverteren op Social Media en of Google kan je al snel meer klanten aantrekken. Dit hoeft niet duur te zijn. Studio Heldens kijkt samen met jou naar de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf.

E-mail marketing

E-mail marketing is een vorm van Direct Marketing waarbij een bericht direct naar jouw doelgroep wordt gestuurd. Een offline voorbeeld is een reclamefolder die je naar iemand uit je doelgroep stuurt. Bij e-mail marketing zet je alleen het kanaal e-mail in om je boodschap over te brengen.

Wij bieden ook volledige marketing pakketten aan

Meer informatie of direct starten?

Start meteen met een online marketing pakket voor jouw bedrijf, of toch liever een vrijblijvend intake gesprek? Vul dan nu het formulier in!

Scan de code